FIRST IMPRESSION: SULAMIT COSMETICS

4:23:00 PM

Assalamu'alaikum, 
Hi, I will introduce one of the local brand(in Indonesia), SULAMIT COSMETICS, I don't know, am I just out of date  or this is a new brand? Because when the PR told me about this brand, it was the first time I heard about this brand. 
Btw, I'm interested about history of this brand. Sulamit is the girl name who was living in the era of prophet Sulaiman. The meaning behind this product is modesty, gentleness, firmness, working hard and living with passion, these are that they want applied in this brand.
SULAMIT PRODUK 
I haven't tried it yet, but I made first impression video about products which I got from Sulamit Cosmetics.
anyway, you can check that they've already registered in BPOM, you can check in http://cekbpom.pom.go.id/
If you're curious about this brand, of course, I will review it, hehe. So, stay tune in my blog #lol



love


A

You Might Also Like

16 comments

  1. Anah... aku juga baru punya Sulamit, hihihii...
    Lipsticknya moist banget.. aku suka <3

    Amanda writer of www.TipsCantikManda.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya moist tapi kok basah banget ya mnrtku hehehe krn aku skg lebih sering pakai matte kali ya

      Delete
  2. Belinya dimana ya say? Aku baru denger loh merk ini.


    iamvinaeska.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin ditoko2 kosmetik yg jual brand lokal ada mba :)

      Delete
  3. Aku udah pake eyeliner pen nya niy....menurutku bagus, itemnya kereng ga terlalu glossy, ujungnya enak buat bikin wing eyeliner karena lumayan lancip, yang paling penting dia awet ga gampang smudge di eyelidku yang oily, pake sekitar 8 jam buat ke kantor, sore kadang ga smudge sama sekali, harganya juga affordable bgt....syuukaaa....udah repurchase berkali2 & kadang hrs stock biar ga keabisan di toko kosmetik langganan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duuh racun bgt ini, mungkin kapan2 aku mau cb jg :D thanks infonya

      Delete
  4. haduuu makin banyak aja make up lokal yang harus dicoba, kemasannya juga udah bagus-bagus :D


    isthiutamid.blogspot.co.id

    ReplyDelete
  5. The meaning behind the brand is pretty good. Basically embodies the traditional definition of femininity. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  6. the brand pretty new to me too. It look like a good range of cosmetics there. lovely packaging.

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing. Have no knowledge about this brand at all but now I know. =)

    ReplyDelete
  8. I'm in love with this range of cosmetics already simply because pink is my favourite colour! Thanks for this in-depth review too.

    ReplyDelete
  9. Cutenya packaging this product range. I love pink and would love to give it a try juga!

    ReplyDelete
  10. all in pink! looks good, first time i heard of this brand. more choices for us ladies to choose from

    ReplyDelete
  11. Have not heard of the brand before. Now ladies get more choices to play around with. Hehe

    ReplyDelete
  12. aku sudah pakai prodak ini 2 tahun dan suka banget sama prodak ini. selain lokal SULAMIT juga punya history yang cukup menarik menurutku. btw mereka punya skincare dan itu cukup bagus menurutku. soalnya kulitku itu sensitif banget dan cocok pakai ini. dan aku suka banget eyeliner dan lipsticknya :)

    ReplyDelete

I'm happy to read and reply your comment^^

Subscribe